Nasterea Noii Finte de Lumina

19.01.2024 – 21.01.2024 Hotel Rozmarin, Predeal

Incheiem un an plin de evenimente care ne-au aratat cat de fragila este pacea si siguranta pe care ne-o dorim cu totii. Umanitatea din fiecare si ca organism colectiv este chemata sa gaseasca acele resurse interioare care sa ne ajute sa cladim impreuna un viitor luminos!

Calea catre aceasta realizare este de a aduce in echilibru masculinul si femininul, intelectul si inima, materia si Spiritul, Umbra si Lumina.

La inceput de an, cand ne pregatim pentru un nou tur in jurul Soarelui, pe aceasta planeta minunata, va invitam la un eveniment unic, extraordinar de actual si incarcat de semnificatie: „Nasterea noii Fiinte de Lumina”, curs sustinut de samanul si autorul Jorge luis Delgado impreuna cu Echipa Scolii Medicina Energetica Inca!

Pe parcursul celor 3 zile ne vom scufunda in vasta cunoastere si frumusete a cosmologiei andine, care ne va deschide porti catre minte, creand punti intre Inimi. Vom invata despre Samanismul Solar, calitatile Luminii si cum o putem folosi in viata cotidiana prin Practicile Solare. Vom lucra cu Masculinul si Femininul Cosmic sub forma Elementelor si modul in care le putem echilibra in noi. Vom invata cele 7 Practici zilnice pentru o viata armonioasa si sanatoasa, si ne vom familiariza cu puterea vindecatoare a Arhetipurilor din aceasta traditie. De asemenea vom gusta din frumusetea ceremoniilor si puterea initierilor Inca.

 Jorge Luis Delgado este o prezenta recunoscuta pe toate continentele! Odata cu bogata sa cunoastere si experienta samanica, Jorge aduce publicului spiritul mitic al stramosilor sai, darul de povestitor, umorul si lejeritatea care-l caracterizeaza. Autor, ghid, saman si antreprenor, Jorge este acea fiinta complexa si versatila care se simte in largul sau atat pe inaltimile muntilor, cat si in salile de curs sau in fata camerelor de filmat.

Echipa Scolii este compusa din leaderi spirituali: Miruna, Radu, Florentina, Iulia si Monika sunt inzestrati cu daruri pe care le pun in slujba Comunitatii prin consiliere personala, terapii, cursuri, ceremonii si calatorii initiatice. De peste 10 ani colaboreaza cu samanii Q´ero si cu Jorge Luis in cadrul multor evenimente speciale create impreuna atat in Romania, cat si in Peru.

Bucuria de a realiza acest proiect minunat pentru prima oara in Romania este dincolo de cuvinte!
Pentru a participa la acest curs nu este nevoie de nici o pregatire prealabila, toti cei care simt chemarea Luminii sunt bineveniti!

Datele:
de Vineri, 19.01.2024, orele 11, pana Duminica, 21.01.2024, orele 15.

Cost curs: 1500 ron / Copiii pana in 14 ani – gratis / Studenti – reducere 50 %

Early bird pana in data de 30 Noiembrie 2023: 1350 ron

Locatia: Hotel Rozmarin, Predeal – www.hotelrozmarin.ro

Cazare: camera single – 205 ron/noapte sau camera dubla – 265 ron / noapte

Masa: micul-dejun este inclus / pranz – 85 ron / cina – 85 ron

Pentru a va rezerva locul, este necesara achitarea unui avans de 500 ron.

Data limita de inscriere este 9 Ianuarie 2024, dupa aceasta data avansul nu se mai ramburseaza decat cu conditia gasirii unui inlocuitor.

La inscriere va rugam sa mentionati optiunile de cazare si masa.

Va asteptam cu inimile deschise,
Jorge Luis & Echipa

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies