Introducere in Samanism

Va invitam sa petrecem impreuna o zi acordati cu pulsul Mamei Pamant, locul energiilor creatoare si regeneratoare.

In timpurile actuale, in care fluxul informational este un suvoi de nestavilit, iar ritmurile vietii din ce in ce mai accelerate, valorile “samanilor” ne ajuta sa intelegem ca totul este transcendere, pentru ca este dincolo de ce stim si invatam, de ce ni se spune ca este corect sau incorect, permis sau interzis. Aceste invataturi si aducerea lor in prezent, in modul nostru de viata, ne conduc la atingerea starii de armonie cu Sinele nostru, prin intermediul experientei personale.

Invataturile samanice ne sunt disponibile in prezent prin intoarcerea inteleptilor Q’ero, ce coincide cu trezirea fortei feminine care onoreaza si protejeaza toate formele de viata si se exprima prin centrul Inimii. Lucrand cu energia primordiala Kausay, numita si Ki, Chi sau Prana, samanul o directioneaza, inlaturand blocajele energetice si restabilind echilibrul fizic-mental-sufletesc.

Recunoscand fiinta umana ca un sistem asemanator vaselor comunicante, practicantul actioneaza la nivelul superior, producand un fenomen de “cascada” ce se revarsa la toate nivelele, de la sanatate si relatii pana la destin.

Alberto Villoldo, cercetator si antropolog contemporan, sesizand actualitatea lor, precum si corespondenta cu elementele moderne ale biologiei, fizicei cuantice si psihologiei, le-a fuzionat intr-un sistem transcultural care uneste Vestul cu Estul, Sudul cu Nordul. Acest sistem, numit dupa traditia indigena, “Roata Medicinei”, se ocupa de fiinta umana in totalitatea sa, realizarea potentialului ei si de integrarea in Unitatea vietii numita Cosmos.

Parcurgand aceasta zi de “incursiune profunda” in samanism, vom invata despre traditia andina, modalitatile de protectie si vindecare, precum si conectarea cu elementele si fortele Arhetipale.

-vom invata modul de a privi prin ochii samanului, folosind perceptia Arhetipurilor acestei traditii: Sarpele, Jaguarul, Colibriul si Vulturul – aliati care ne aduc o perspectiva inalta, din spatiul Sufletului

-folosind ochii Arhetipurilor vom primi mesajele pietrelor, descoperind harta vietii noastre desenate in piatra – un procedeu samanic stravechi care creaza o punte intre noi si informatia continuta in pietre ca pastratoare a memoriei universale

-prin practica Decuplarii vom invata cum sa dezactivam instinctul de lupta-sau-fugi, unind Cerul si Pamantul in fiinta noastra si aducandu-ne la unison cu pulsul inimii Mamei Pamant. Intr-o lume a stresului permanent, in care nu avem timp pentru respiro si visare, invatam sa ne relaxam cu adevarat si de asemenea, sa oferim aceasta procedura  in familiile si comunitatile noastre

-In final vom crea impreuna o ceremonie de Despacho, o ofranda vie construita din elemente naturale, cereale, dulciuri, flori, care aduce echilibru, pace si frumusete, si prin care onoram darurile primite in acest an si ancoram visele si viziunile noastre pentru anul ce vine.

Ghizii vostri vor fi Florentina si Miruna, membri ai Echipei Scolii Medicina Energetica Inca, samani si instructori cu experienta, pe aceasta cale din 2009.

DATA: Duminica, 11.Decembrie 2022, intre orele 10h si 13h30

LOCATIA: Mansarde du Soleil, str. Popa Soare, nr.38

Contributia: 250 ron pentru participantii noi

150 ron pentru cursantii din Roata

Va asteptam cu drag!

Persoana de contact:

Florentina Popovici – florentina.popovici.1970@gmail.com,  0740114488

 

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies