Managemenetul Stresului

 La cursul „Cum sa ne eliberam de stres si sa ne reindragostim de viata”, ne propunem sa deconspiram impreuna „tacticile” si mecanismele stresului, atat cel de care suntem constienti, dar si cel care se insinueaza pe nesimtite si produce suferinta, depresie, anxietate, separare, bloala.

Vom impleti practici si instrumente ale stravechii medicine samanice, cu tehnici de respiratie constienta, sau invataturi ale unor personalitati contemporane, precum Tony Robbins, Joe Dispenza sau Gregg Braden.

Vom deprinde metode prin care putem readuce echilibrul, armonia si pacea interioara in intreaga noastra fiinta, caci doar din locul linistii putem sa ne materializam visele vindecate si vindecatoare si ne putem bucura de adevarata noastra natura, de fiinte indragostite de viata, iubire si frumusete.

Vom avea si doua intalniri online ulterioare, pentru a impartasi si practica tehnicile invatate, pentru a crea o mica comunitate care sa ne sustina pe viitor. Iar aceasta comunitate o putem extinde, impartasind celor dragi si interesati, ceea ce am invatat.

Ghidul vostru va fi Florentina Popovici, terapeut samanic, life coach si membru fondator al Scolii Medicina Energetica Inca

Date: 08 – 09.04.2022
20 – 21.05.2022

Contact: florentina.popovici.1970@gmail.com,  0740114488

Locatie: Mansarde du soleil – Str Popa Soare nr. 38, Bucuresti

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies