Roata Medicinei

Reprezinta creuzetul alchimic interior in care ne transformam traumele, blocajele si suferinta in putere, vindecare si Lumina. Ea contine suma proceselor energetice, psihice, emotionale si fizice care au fost transmise pe cale orala de catre generatii de intelepti din traditia Inca si combina puterea si intelepciunea muntilor cu seva si vitalitatea junglei.

De-a lungul Rotii invatam sa lucram cu trecutul nostru personal, stramosesc si karmic, vindecand liniile temporale. Ne identificam mastile pe care le purtam atunci cand vrem sa ne integram pe scena vietii si invatam sa trecem in mod constient si fara de suferinta prin tranzitiile existentei umane.

In cadrul Rotii invatam sa ne conectam cu Natura si cu Elementele, sa lucram in Campul Energetic Luminos si sa pasim pe taramul mitic prin calatorii samanice. Cunostiintele si metodele invatate sunt unelte care, prin practica personala, ne imbunatatesc viata de zi cu zi.

Organizata in 4 module pe parcursul unui an, Roata se bazeaza pe urmatorii piloni: teroria, practica si ceremoniile. Prin teorie primim toate informatiile folositoare intelegerii, prin practica transformam intelegerea in experienta, iar prin ceremonii si initieri ne ridicam vibratia, aliniandu-ne cu Fiintele de Lumina care ne devin aliati.

Modulele Rotii Medicinei dureaza fiecare cate 6 zile si se divid in 3 zile dedicate lucrului personal de vindecare – intitulate “Roata Mica”, si in alte 3 zile, in care se predau tehnicile de lucru cu clientii – intitulate “Uneltele de Vindecare ale samanului”.

Pentru cei care doresc sa se dedice exclusiv lucrului personal, Teamul ofera posibilitatea de a lua parte doar la primele 3 zile ale cursului integral.

La incheierea unui ciclu al Rotii, parcurgand o calatorie uimitoare in care ne-am descoperit aurul interior si ne-am eliberat de valurile iluziei, ne putem aduce darurile si manifesta cu curaj o noua viziune in serviciul comunitatii.

Modulul Sud - Sarpele

Simbolizat de Arhetipul Sarpelui, reprezinta realitatea imediata si fizicalitatea, care poarta gravata in celule istoria si parcursul nostru din momentul nasterii si pana in prezent. 

In cadrul acestui modul invatam sa identificam traumele personale, cum se genereaza, cum ne afecteaza si cum putem sa ne eliberam de ele cu usurinta cu care Sarpele isi schimba pielea. Acest modul corespunde directiei Sud, elementului Pamant si Arhetipului vindecatorului ranit, care isi transforma rana in Putere. Procesul predat la Uneltele de de Vindecare, Iluminarea, curata Campul Energetic Luminos (CEL) de amprentele traumelor emotionale care ne tin prizonieri in scheme comportamentale, generand conflicte si boli.

Modulul Nord – Colibriul

Ghidati de energia Colibriului, patrundem in Nord, platforma de lansare in calatoria mitica a Eroului. Acesta este spatiul Sufletului, al artei si al ceremoniilor.

Colibriul ne invata sa ne schimbam perceptia si sa privim viata ca pe o scena, unde noi suntem regizorul, dramaturgul si actorul principal. Intelegand puterea fiecarui rol de a ne trimite pe o traiectorie a vietii care ne devine soarta,  primim marele dar: acela de a alege linia de destin visata de Sufletul nostru.

Corespunzand directiei cardinale Nord, elementului Aer si Arhetipului vizionarului, Colibriul ne invata sa ne depasim limitele si sa visam un nou Vis.

In cadrul Uneltelor de Vindecare practica samanica numita Recuperare de Suflet readuce acele resurse sufletesti pierdute in urma traumelor, recreand integritatea originara a fiintei.

Modulul Vest - Jaguarul

Caracteristica Jaguarului este aceea de a fi marele detector. Din aceasta perspectiva detectam energia care ne arunca in situatii generatoare de drama si conflict. Invatam sa ne asumam propria putere si sa pasim in afara pozitiei de victima, agresor sau salvator.

Corespunzand directiei cardinale Vest, elementului Apa si Arhetipului Razboinicului pasnic, Jaguarul reprezinta aspectul mental-emotional, locul unde sunt inscrise credintele pe care le-am preluat din cultura, societate si familiile noastre. El ne aduce inapoi toate resursele vitale cu care ne nastem.
Unealta terapeutica invatata este Extractia, sau chirurgia energetica, ce curata campul de energii si entitati intrusive.

Modulul Est – Vulturul

In incheierea ciclului Rotii pasim in modulul Estului, al Luminii si al Energiei pure spirituale. 

Sub ghidarea Vulturului, samanul invata sa treaca prin poarta Mortii, pentru a-i putea conduce si pe ceilalti in aceasta mare Calatorie. Realizand ca suntem cocreatorii propriei realitati, transcendem toate procesele care au fost identificate, asimilate si integrate pe parcursul Rotii, downloadand un nou destin.

Corespunzand directiei cardinale Est, elementului Foc si Arhetipului Creatorului, Vulturul ne initiaza in a ne lua locul in randul Pastratorilor Pamantului, aducandu-ne aminte de legatura fireasca, din nastere, cu toate formele de viata din jurul nostru.

Procesul invatat in cadrul Uneltelor de Vindecare este Marea Spirala si Ritul de Tranzitie.

Beneficiile participarii 

Tehnicile si uneltele acestei intelepciuni milenare ne pregatesc sa facem fata vietii, cu toate incercarile si initierile ei, intr-un mod pasnic, senin si suveran.

Practicand aceste instrumente, ne putem schimba perspectiva asupra noastra, a relatiilor noastre si a situatiilor dificile, capatand empatie, compasiune si o intelegere inalta.

Lucrul cu Elementele Naturii si cu Arhetipurile – Sarpele, Jaguarul, Colibriul si Vulturul – ne permite sa ne extindem constiinta si “vederea” dincolo de fizicalitate, astfel incat putem simti ca totul este Energie si ca avem aliati care ne sustin in a ne aduce rapid in Echilibru – “Ayni” in limba Quechua.

Constientizand si “dezmembrand” sistemul nostru de credinte si emotii toxice, “lipsa de viata” din noi insine, care ne tine intr-un loc al suferintei si inertiei, avem sansa de a ne redescoperi si a ne crea o noua harta care sa ne duca in destinul unei vieti noi, autentice si creatoare.

Prin ritualurile si ceremoniile la care participam la Roata, si pe care continuam sa le practicam intre module, vibratia fiintei noastre se inalta si procesul de readucere aminte a Esentei noastre divine este initiat.

Calatoria in jurul Rotii este un act de mare curaj si iubire de sine, in care descoperim ca noi suntem Eroii vietii noastre – si in acelasi timp suntem la carma acesteia impreuna cu Spiritul.

Roata medicinei + Uneltele de Vindecare

Predata de Echipa Scolii Medicina Energetica Inca – Acest curs se adreseaza celor care doresc sa paseasca pe calea samanica, invatand metodele de autovindecare, precum si tehnicile de lucru energetic cu clientii.  Facilitatorii au fost formati de catre Chris Waters si samanii Q´ero, si detin o experienta de 7 ani de predare.

In cazul in care aveti intrebari suplimentare va rugam sa ne contactati utilizand datele de contact de mai jos.

Persoana de contact:

Florentina Popovici – florentina.popovici.1970@gmail.com,  0740114488

Pentru inscrierea la modulul SUD si rezervarea unui loc se solicita plata unui avans nerambursabil de 650 Lei

Date 2024

Modul Sud:
22.02 – 27.02.2024

Modul Vest:
16.05 – 21.05.2024

Modul Nord:
25.07 – 30.07.2024

Modul Est:
07.11.- 12.11.2024

Cost

  • 2610 lei / modul pentru studentii noi;
  • 2100 lei / modul pentru studentii care au parcurs cel putin 1 data roata medicinei.

Locatia va fi anuntata ulterior.

  • Cursurile vor incepe in ziua de joi la ora 14:00 si se vor termina Duminica la ora 13:30

Roata medicinei, 3 zile

Inclusa in cursul complet de Roata Medicinei + Unelte, sustinuta de membri ai Echipei.

Pentru cei care doresc sa se dedice cunoasterii proceselor de vindecare personala exclusiv, Echipa ofera posibilitatea de a participa la Roata Mica, care consta in primele 3 zile din cursul complet.

In cazul in care aveti intrebari suplimentare va rugam sa ne contactati utilizand datele de contact de mai jos sau formularul de contact.

Persoana de contact:

Florentina Popovici – florentina.popovici.1970@gmail.com, 0740114488

Pentru inscrierea la modulul SUD si rezervarea unui loc se solicita plata unui avans nerambursabil de 650 Lei

Date 2024

Modul Sud:
22.02 – 25.02.2024

Modul Vest:
16.05 – 19.05.2024 

Modul Nord:
25.07 – 28.07.2024

Modul Est:
07.11 – 10.11.2024

Cost

  • 1620 ron pentru studentii noi
  • 1200 ron pentru studentii care repeta

Locatia va fi anuntata ulterior

 

  • Cursurile vor incepe in ziua de joi la ora 14:00 si se vor termina Duminica la ora 13:30

Testimoniale

Eu sunt una dintre acele persoane in cautarea schimbarii si a binelui, al vindecarii si al transformarii si pot spune ca am facut multe cu mine in acest sens. Am urmat mai multe cursuri si workshopuri care fiecare a contribuit cu ceva in transformarea mea insa ca acesta pe care mi-e tare greu sa il numesc curs, aceasta experienta a Rotii medicinei Inca este wow, fara cuvinte, fara sa poti sa il asemuiesti cu ceva. Intri ceva si iesi altceva in cel mai bun sens posibil.

Este o experienta marcatoare, magica, puternica, vindecatoare si transformantă iar Team-ul care sustine aceasta experienta este minunat. Sunt 4 oameni dedicati, cu experienta teribila precum 4 stalpi fundamentali.

Experienta aceasta iti ajunge la suflet, te transforma si te ajuta intr-un fel in care nimic altceva nu o poate face.Recomand oricui doreste sa se reconecteze cu esenta, cu sufletul sau, cu spiritul, cu intreaga natura si cu tot ceea ce este cel mai important in aceasta viata. Recomand oricui doreste sa devina creatorul realitatii sale si dorește sa devină transformator in schimbare atat pentru el cat si pentru cei din jur.

Fiecare particica din placinta vietii se va schimba in bine: ca e vorba despre sanatate, relatii, profesional, financiar sau iubire.
Viata ta nu va mai fi la fel!!! …nici a mea nu a mai fost si sunt Recunoscatoare. Nu exista schimbare mai mare! Profitati!!!
Merita!
Eugenia Pelcea

Am sa va spun povestea mea despre cum am ajuns la Roată. Acum mai bine de un an, eram într-o perioada întunecată din viata mea.

Cautasem și urmasem diverse cursuri și inițieri, cu mai mult sau mai puțin efect. Nu știam prea multe despre samanism, știam însă, foarte clar, un singur lucru : asa nu se mai poate! Nu vedeam nici o lumina, nimic de care sa ma agat! Voiam ceva, nu știam prea bine ce caut, dar aveam nevoie de o cale spre…mine! Spre vindecare, spre întâlnirea cu sufletul meu!

Asta am găsit eu în samanism! Am fost înconjurată cu atât a dragoste, din prima zi! Cu acceptare, cu validarea mea, ca om, și a emoțiilor mele. Am afirmat din prima zi ca „eu voi plânge mult” (și m-am cam ținut de cuvânt). Dar răspunsul maeștrilor a fost „foarte bine, numai cine e puternic își da voie sa se arate asa cum e”. Asa ca mi-am dat voie sa ma arat vulnerabila și fiecare lacrimă a spălat tone de durere.

Ce am învățat? Sa trăiesc! Sa ma bucur de viata! Sa fiu una cu focul, cu natura, sa simt, sa vad, sa aud în alte moduri decât știam până atunci. Am învățați că, in ritual, pot simți sacralitatea și vindecarea! Palpabil!

Mulțumesc cu multa recunoștința și iubire! Viata mea s-a schimbat în moduri pe care nici nu mi le imaginasem! Asa ca…ne vedem la anul..si în anii care vin! Aceasta e {şi} calea mea!

Violeta Varvara

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies