“SoulMerge” – Contopirea cu Sufletul

De la Pamant la Cer

Vocea Sufletului este cea care ne ghideaza intotdeauna inspre binele nostru cel mai inalt. Dar ea nu rasuna ca un tunet, ci mai degraba precum susurul unui izvor, frunzele adiate de vant sau corzile unei harpe.

In viata de zi cu zi insa, suntem scufundati in activitati care ne solicita atentia, vointa, intelectul si resursele fizice. Ne consumam energiile pentru a fi functionali, competitivi si a avea success intr-o societate in continua miscare si transformare.

In acest vartej vocea diafana a Sufletului este acoperita de vacarmul care sfarseste prin a deveni obisnuinta.

Reconectarea cu Sufletul se produce atunci cand facem liniste in noi, deschizandu-ne Frumusetii care poate fi un apus de soare, parfumul unei flori sau muzica armonioasa. Iar acest lucru este cu atat mai imbogatit si amplificat atunci cand suntem impreuna in comunitate.

Asa incat va invitam sa petrecem impreuna Timp de Suflet, acordandu-ne la frecventele inalte si binefacatoare ale Sunetelor, Elementelor Naturii si Ceremoniilor Sacre.

Implicand toate registrele fiintei noastre, vom experimenta lucrul cu corpul si cu vocea. In ritmul tobei ne vom acorda la pulsatia Mamei Pamant. Vom invata si canta mantra sanscrita a Apei care deblocheaza energiile stagnante.

La nivel mental vom invata sa ne eliberam de credintele limitative, creand un “Sandpainting” pe pamant. Vom afla despre cele 4 perceptii si cum putem sa le aplicam pentru a depasi situatii dificile.

Pe taramul mitic vom fi ghidati prin povesti si Muzica, practicand meditatii si vizualizari. Incununarea intregii experiente va fi Ceremonia Focului, in cadrul careia vom onora si aduce recunostinta pentru toate darurile primite.

Acest eveniment s-a nascut din dorinta de a continua fructuoasa colaborare cu Editura For You, care s-a dedicat insemintarii spiritualitatii in solul romanesc, devenind un far calauzitor pentru cei insetati de cunoastere.

Pentru participarea la acest curs nu este nevoie de nici o pregatire, ci doar de o inima deschisa, acesta bazandu-se pe experienta directa si traita.

Ghizii vostri Miruna si Radu sunt muzicieni cu o lunga activitate pe scenele lumii si practicieni samanici cu experienta de 14 ani, predand cursuri in Romania, Germania si Italia.

Formati de catre Chris Waters, colaboreaza cu samanii Q´ero din traditia Inca, cu care predau impreuna cursurile de Munay ki, Despacho si Practicile Samanice.

Pasiunea lor este de a aduce vindecare prin Frumusete, lucrand in comunitate si creand punti intre culturi, spiritualitate si arta.

Radu canta la violoncel, improvizeaza si compune, iar Miruna este harpista si terapeuta prin sunet, specializata la “Institutul de Harpa si Vindecare prin Muzica” de la München. Ea lucreaza cu entuziasm cu copiii prin muzica si metoda ICU, in care este trainer certificat, sustinandu-i in a-si manifesta potentialul spiritual si creativ.

 

Datele si locatia vor fi anuntate ulterior.
Persoana de contact:
Miruna Nagy, mirunagy@hotmail.com, 0771 637 257

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies