Pe urmele civilizației Inca – Drumul bucuriei

PERU 13 OCT-28 OCT 2023

Iti doresti o experienta magica, acea calatorie a vietii tale de care iti vei aminti mereu si va fi sursa permenta de bucurie si recunostinta?

Alege sa-ti petreci vacanta alaturi de noi, calatorind catre minunatele tinuturi andine, vizitand locurile sacre si pline de magie,  conectandu-te cu darurile acestui tinut incredibil de frumos si plin de mistere! Vom vizita meleaguri pline de poezie si frumusete, dar in acelasi timp va fi o calatorie catre Sine!

Vom avea sansa si privilegiul de a fi insotiti de trei samani autentici din comunitatea Q’ero, reprezentanti si practicanti ai stravechii medicine energetice samanice, care ne vor ghida, ne vor oferi in ceremonii sacre binecuvantarile Universului, ale Tatalui Soare si Mamei Pamant, ne vor ajuta sa ne conectam cu aceste locuri pline de magie si sa deslusim sau sa ne reamintim vechile povesti Inka, inca soptite de munti, vanturi, ape, frunzele copacilor, soare…

Don Chino, Don Pascual, Don Francisco sunt samani Pampamesayoq, pastratori ai Pamantului si altarelor sacre , ai medicinei andine stravechi, recunoscuti Asi foarte respectati nu doar in comunitatile peruane, dar si la nivel international.

Iata doar cateva dintre minunatele locuri pe care le vom vizita, impreuna:

LINIILE NAZCA, un mister nedeslusit al acestor imense geoglife din  deșertul Sechura

REZERVATIA NATURALA PARACAS ( furtuna de nisip, in limba indigenilor,  quechua), un paradis pentru iubitorii de animale, locul unde locuiesc milioane de pasari, foci, lei de mare si alte animale acvatice.

VALEA SACRA, un loc de o frumusete, maretie si o forta de neimaginat, care de nenumarate ori umezeste ochii cu lacrimi de uimire si recunostinta !

Aici vom vizita locuri sacre, ruine, temple, in Ollantaytambo, Moray- locul unde ne vom conecta la un alt nivel si vom onora energia Mamei Paman, Maras dar si altare stravechi ascunse in natura, construite pe Huaca, locuri energetice extrem de puternice, vom innopta la Pumamarka- Templul Jaguarului, punte de conectare cu fratii stelari din Calea Lactee, vom face ceremonii de despacho, de echilibrarea a energiilor feminine si masculine, vom primi binecuvantari si ne vom elibera de tot ceea ce nu ne mai serveste, in ceremonia focului, vom vizita  pietele pline de viata, arome si culoare din Pisac, Cusco, ne vom bucura de apele termale din Aguas Caliente, chiar inainte de a pasi in Orasul de cristal, Machupicchu.

Nu intamplator, acest oras pierdut si regasit este considerat una dintre minunile lumii. Este un loc de putere, sustinut si hranit de o mare si puternica retea de fluvii energetice, conform cunoasterii stravechi, un loc care te umple de veneratie, smerenie, ca in fata unui miracol la care asisti, cu recunostinta. Doar pasind in acest loc sacru, vom primi o mare si puternica initiere.

COLCA CANYON– locul unde ne vom conecta cu forta marilor condori andini, cei care ne conecteaza cu Marele Spirit si intelepciunea muntilor sacri, in traditia inca

LACUL TITICACAConform mitologiei incaşe, acesta ar fi matricea de unde a apărut lumea, leagănul legendarilor fii ai Soarelui, Oceanul primordial, Mama Cocha. 

INSULELE plutitoare UROS, vom face cunostinta cu cultura, traditiile si stilul de viata al familiilor care locuiesc aici, apoi vom avea sansa sa admiram peisajul incredibil care ni se arata in fata ochilor, de la inaltimea insulei TAQUILE, care gazduieste una dintre cele mai iscusite comunitati in arta tesutului.

POARTA ARAMU MURU, al carui nume stravechi este Willka Uta, Casa Soarelui. Conform traditiei Inca, aici ne putem conecta cu un portal catre alte dimensiuni, numit si Poarta Divinitatii, strajuita de doua coloane de curenti energetici, denumite Portile lumii, totul in conexiune cu portalul de lumina din inimile noastre, care ne conecteaza cu divinitatea launtrica.

SILLUSTANI- un loc sacru, din vremurile pre-inca, care ne va ajuta sa ne eliberam usor si firesc, de ultimele aspecte lipsite de viata, frumusete, iubire, abundeta, din vietile noastre, pentru a putea pasi cu toata fiinta noastra si toate resursele, ghidarea, pe NOUL Drum al Bucuriei, al materializarii viselor noastre vindecate si vindecatoare.

Asadar, insoteste-ne in aceasta calatorie, va fi magic!

Persoana de contact:
Florentina Popovici – florentina.popovici.1970@gmail.com,  0740 114 488
Dalila Leonescu – dalila_leonescu@hotmail.com, 0722 208 553

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies