Intalnirile de lucru se desfasoara lunar la Bucuresti si Sibiu

Intalnirile de lucru sunt ocazii de a aprofunda lucrul personal si tehnicile predate in cadrul cursurilor. Organizate cu o regularitate lunara, ele sunt sustinute de membrii Echipei atat live la Bucuresti si Sibiu, cat si online (pentru colegii care locuiesc in provincie si nu se pot deplasa).

In cadrul intalnirilor de lucru pasim mai departe pe calea samanica, ne luam timp pentru a raspunde intrebarilor si provocarilor individuale, descoperim aspecte noi ale proceselor invatate, si cream coeziunea grupului.

Pentru colegii care doresc o avansare rapida si ghidata sub indrumare directa, Echipa ofera programul de Mentorat, care consta in intalniri individuale, in cadrul carora se discuta aspectele personale cu care studentul se confrunta in evolutia sa ca si saman.

De asemenea in proces sunt prevazute sesiuni de vindecare pe care studentul le poate solicita, in functie de necesitate.

Aceasta structura sustine studentii intre cursuri pe tot parcursul anului precum o retea subtila, avand ca scop evolutia intregii clase, pregatind membrii Scolii sa devina practicanti activi si permitandu-le sa beneficieze profund de efectul tehnicilor invatate.

 

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies