Roata Medicinei Pentru Copii

Rmagineaza-ti cum ar fi sa mergi la un alt fel de Scoala, unde invatam prin joaca, experiente practice si magice, unde descoperim ca tot ceea ce exista consta din Energie, de la rauri la munti si stele, de la ganduri si cuvinte, pana la visele noastre.

Ti-ar place sa devii un “Shapeshifter”, sa simti cum este sa fii in corpul unui Jaguar care adulmeca urma prazii? Sau sa bei prin ciocul Colibriului din nectarul unei flori? Si cum arata pamantul prin ochii Vulturului, regele vazduhului? Si daca ai descoperi ca Natura vorbeste – copacii, vanturile, stelele, cu totii spun o poveste – ti-ar place sa vorbesti si tu cu ei?… Sau sa inveti sa citesti pietrele, strajerele strastrabunice ale Mamei Pamant, descoperind fetele si povestile lor ascunse?…

Cum ar fi sa inveti despre cele 7 chakre, ochii de Lumina care ne ajuta sa fim sanatosi si in armonie? Si cum pot fi ele curatate, astfel incat sa straluceasca in culorile curcubeului? Si cum ar fi sa-ti creezi o Mesa, kitul magic al samanului, care contine pietrele vindecatoare si cu care poti sa faci ceremonii, ajutandu-i pe cei dragi, chiar si animalutele tale, sa se simta bine.

Iti imaginezi cum te-ai simti daca ti-ai putea dansa emotiile – bucuria. furia, tristetea, si daca te-ai exprima in mod pasnic in situatii dificile, contribuind la o rezolvare armonioasa.

La Scoala Rotii iubim arta: dansam, intrupand personajele noastre favorite; desenam liber, fiecare cum simte, creand impreuna Colaje stralucitoare cu Visele noastre, si descoperim lumea povestilor, care ne invata ca suntem cu totii Eroi.

Si toate aceastea le vom face impreuna: ceremoniile, jocurile, desenele – si, de asemenea Despacho – o tesatura luminoasa din visele noastre, cea mai frumoasa, dulce si sclipitoare ofranda de Recunostina din lume!

De-a lungul Rotii invatam sa lucram cu trecutul nostru personal, stramosesc si karmic, vindecand liniile temporale. Ne identificam mastile pe care le purtam atunci cand vrem sa ne integram pe scena vietii si invatam sa trecem in mod constient si fara de suferinta prin tranzitiile existentei umane.

Pentru Parinti:

Va invitam intr-o calatorie deosebita si plina de frumusete, magie si utilitate: Roata Medicinei pentru Copii!

Dincolo de timp si spatiu, de rasa si cultura unei societati, exista ceva ce toti copiii iubesc: magia, autenticitatea, joaca, bucuria, creativitatea, explorarea intrebarilor esentiale despre viata, prietenia si apartenenta.

Roata Medicinei insumeaza esenta proceselor energetice, psihice, emotionale si fizice care au fost transmise pe cale orala de catre generatii de intelepti din traditia Inca. Adaptate pentru copii, acestea le vor fi transmise in mod interactiv, abundent in experiente practice, meditatii si jocuri. Ceea ce uramarim este sa-i sustinem pe copii in a face primii pasi in lucrul cu Energia, a-si dezvolta o practica spirituala regulata, a-si extinde si consolida Imaginatia – toate acestea intr-un Cerc care sa le aduca stabilitate, echilibru si crestere, unde fiecare poate FI si impartasi darurile sale.

Unul dintre lucrurile esentiale pe care copiii le vor invata, este cum pot sa aduca echilibru si pace in toate planurile fiintei, prin lucrul cu Arhetipurile acestei traditii: Sarpele, care reprezinta corpul fizic, Jaguarul – corpul mental-emotional, Colibriul – corpul sufletesc, si Vulturul – corpul energetic. Arhetipurile sunt si cele care structureaza Roata in 4 module, in cadrul carora lucram preponderent cu energia specifica, capacitatile si forta fiecaruia.

Din experienta noastra cu copiii am observat ca lucrul samanic le vine absolut natural si firesc, ii incanta si fascineaza, adresand acea parte inocenta, salbatica si inteleapta din ei care STIE ca suntem Energie, ca suntem extraordinari si putem crea orice dorim! Pe plan practic copiii vor avea oportunitatea sa-si rezolve probleme concrete la nivel fizic, mental-emotional si sufletesc, si sa-si dezvolte increderea, curajul, si abilitatile de exprimare si comunicare.

Desenul de pe flyer a fost creat de Ioana, prima studenta de 9 ani, care, impreuna cu fratele ei Alex a participat timp de 3 ani la Roata Medicinei!

Invitatia la Roata si desenul cu Colibriul sunt create de Anastasia, 8 ani, absolventa a Rotii pentru adulti din 2022.

La primul modul, Sudul, Sarpele

Vom avea experiente de lucru cu corpul – dans, tehnici de impamantare, conectare cu Natura, vom invata cum sa construim un Sandpainting, un desen intuitiv si magic pe pamant, pentru a elibera energia grea. Pe parcursul fiecarui modul ne vom crea Mesa, unealta samanica de lucru si mini-altarul personal, prin care invatam cum sa ne aducem in echilibru si sa cream ceremonii.

Colibriul ne va deschide un nou orizont la Nord

Cel de-al 3-lea modul, aratandu-ne transformarea profunda pe care o aduce conectarea cu Sufletul prin arta, ceremonii, desen, dans si povesti. De asemenea vom invata cum sa ne exprimam Recunostinta, cheia magica ce ne ajuta sa desferecam inimile.

La Vest, cel de-al 2-lea modul, Jaguarul

ne va invata despre puterea cuvintelor si credintelor noastre, ne va ghida in a detecta Energia, cum sa lucram impreuna cu pietrele din Mesa, descifrandu-le mesajele, si de asemenea cum sa ne exprimam emotiile si sa aducem pace intr-o situatie dificila.

In final, ajunsi la cel de-al 4-lea modul, Estul

Vom fi ghidati de Marele Vultur-Condor in meditatii, lucru energetic, pentru a descoperi Viziunea, Visul Sufletului, unic pentru fiecare dintre noi. Vom practica crearea ceremoniilor celor mai simple pentru momentele de schimbare si tranzitie din viata celor dragi, vom crea impreuna un Despacho, vom dansa si povesti.

La fiecare modul vor fi date Rituri de initiere din aceasta traditie care ne vor permite sa ancoram noua vibratie energetica in care am pasit prin lucrul nostru si sa simtim ca Lumea de Sus este in noi, si noi suntem aici pentru a invata, a fi fericiti si A CREA.

Ghidul vostru va fi Miruna Nagy, care canta la harpa, scrie povesti pentru copii, preda harpa copiilor de 16 ani, iubeste Natura, muntii si animalele, copacii si stelele, si vede in tot ceea ce este o minune! Miruna practica samanismul din 2009 si preda Roata Medicinei, alaturi de colegii din Echipa, din 2015. Ea va fi sustinuta la Roata de Paul Vaida, 17 ani, un spirit liber cu o inima extraordinara, experienta ca si terapeut si de lucru cu copiii.

Roata Medicinei este structurata in 4 module – Sudul, Vestul, Nordul si Estul.

Fiecare modul va dura de Vineri orele 15:30 pana Duminica, orele 13:30. Copiii vor veni cu parintii, care vor avea liber in marea parte a zilei, alaturandu-ni-se la pranz si cina, si la ceremonii.

Recomandam participarea copiilor intre 6 si 15 ani.

Date:
Sudul – 15.-17.03.2024
Vestul – 24.-26.05.2024
Nordul – 31.07.-01.08.2024
Estul – 01.-03.11.2024

Locatia: Pensiunea Ursulet Bran

Costul unui modul: 900 ron

Pentru a va asigura locul, se va achita un avans de 400 ron.

Persoana de contact:

Miruna Nagy – mirunagy@hotmail.com;
0771 637 257

 

Va asteptam cu drag!

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies