Filosofia noastra

Suntem samani, profesori, artisti, ingineri, organizatori, povestitori, antreprenori, soti si sotii – oameni.

Parcurgem timpuri deosebite in care observam dezmembrarea vechilor structuri bazate pe competitie, care au indepartat omul de Esenta sa, izolandu-l de restul Creatiei. 

In aceasta perioada provocarile sunt puternice, dar de asemenea ele sunt oportunitati de a ne trezi si a ne aduce contributia personala, fara a mai astepta salvare din afara noastra. Aceasta trezire si imputernicire, hranita de fiecare dintre noi, poate crea un val al schimbarii care va face loc Noului pe Pamant. Este timpul visarii si al actiunii combinate, aceasta izvorand din Inima, locul unde separarea se transforma in unitate, iar competitia in colaborare. 

Modul in care noi, Echipa Scolii Medicina Energetica Inca, servim aceasta misiune, este de a face cunoscuta calea medicinala Inca, o cale a frumusetii si echilibrului de o mare putere vindecatoare si transformatoare. 

Cu activitate din 2009, ne unim vocile, fiecare contribuind cu propria experienta si intelegere a acestei intelepciuni, si ne aducem darurile unice, construind impreuna un cuib al sigurantei si acceptarii.

Centrul de gravitatie al invataturilor este Roata Medicinei, care insumeaza totalitatea practicilor, ceremoniilor si initierilor samanice, dar calendarul nostru este bogat in activitati precum workshopuri, ceremonii, calatorii si evenimente organizate impreuna cu dragii nostri prieteni si mentori, samanii Q´ero.

Ne umple sufletele de bucurie sa va putem insoti pe aceasta Cale si sa descoperim Frumusetea din noi, bunatatea Pamantului si maretia Spiritului, cladind impreuna o Comunitate in care fiecare se simte acceptat si sustinut.

Echipa noastra

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies