Monika PUIU,

Monika Puiu, fondator Wayra Astrae Bucuresti, specialist în terapie șamanică, astrologie karmică și experiențială, life coach cu abordare holistică.

Am lucrat în afaceri timp de 45 de ani și în tot acest timp, pasiunea mea – în afară de propria meserie – a fost dezvoltarea mea personală și spirituală. Timp de 15 ani, am studiat astrologia karmică și experiențială împreună cu Judy Hall și în 2013 am început să studiez tradițiile șamanice din culturile andine, prima dată în cadrul școlii ‘Spirit of the inca’, ulterior în școala ”Medicina Samanică” din România și în Peru, direct la sursă, în ceremoniile cu Don Chino Porfirio Sequeiros Pinares.

Plăcerea mea este aceea de a fi într-o continuă învățare și instruire pentru propria dezvoltare personală, acumulând astfel cunoștințe despre vindecare pentru a le împărtăși și celorlalți.

După retragerea din viața profesională in 2018, m-am dedicat în totalitate creării unui spațiu pentru terapii holistice și educarea despre acestea, unde am început să și lucrez.

Este o deosebită plăcere pentru mine și un nou și important pas în viața mea să fac parte din echipa de practicieni a ‘ Scolii Medicina Energetica Inca’, alături de profesorii mei.

MUNAY SONQO

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies