Florentina Popovici

Am intrat in contact cu medicina samanica in 2011, cand ma simteam complet blocata, stoarsa de resurse si etichetata cu un diagnostic sumbru… Incercasem si alte cai spirituale, insa fara sa simt un impact benefic.

Cand am pasit pentru prima data in Roata medicinei, a fost extraordinar, am experimentat un sentiment de siguranta incredibil, caci imi recladeam legaturile uitate cu Mama Pamant si intregul Univers, am simtit imediat sustinerea, compasiunea acelei comunitati de oameni absolut minunati, care au devenit in mod firesc,familia mea spirituala!

Desi totul era nou, imi parea insa cunoscut, era ca si cum aceasta medicina imi oferea cheia catre o poarta magica, care astepta demult sa fie redeschisa, catre autocunoastere si transformarea tuturora ranilor si suferintelor in putere personala, intelepciune, compasiune si iubire. Intreaga mea viata a luat rapid o turnura catre propria vindecare, la toate nivelurile! In ascurt timp am devenit asistent si apoi profesor in cadrul Scolii de Medicina Samanica si incepand cu anul 2022, la Scoala de Medicina Energetica Inca, iar pe parcusul acestor ani am avut sansa sa primesc initieri direct de la sursa, din partea samanilor peruani din Anzi, adevarati pastratori ai intelepciunii Mamei Pamant.

Medicina samanica a devenit un mod de viata pentru mine si sunt extrem de recunoscatoare ca pot impartasi aceasta intelepciune cu toti cei interesati si doritori de transformare si vindecare, in cadrul cursurilor, ceremoniilor, excursiilor pe care le organizez individual sau impreuna cu dragii mei colegi de echipa,sau samani peruani.

Asa cum spune unul dintre principiile de baza ale samanismului, Ayni, Principiul Reciprocitatii: oferind din locul inimii, al iubirii, experimentam cu adevarat echilibrul interior, pacea si abundenta.

Sper sa ne vedem pe Cale!

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies