Iulia BARBU

Numele meu este Iulia Barbu, sunt mamă, soție, antreprenor și terapeut iar dincolo de aceste roluri sunt un om, ca și tine.

Un om cu inima deschisă să descopere și să experimenteze tot ce are viața mai frumos să îi ofere.

Întotdeauna am fost pasionată de tot ceea ce înseamnă manifestare și despre cum putem să ne folosim de puterea noastră creatoare pentru a ceea în viața noastră acele lucruri care ne aduc împlinire, bucurie și fericire.

În cautarea mea pentru răspunsuri la întrebări am descoperit niște adevăruri profunde despre care se vorbește foarte puțin în industria de dezvoltare personală și care timp de mii de ani au fost ascunse tocmai pentru ca ele aduc o putere extraordinară în viața oricărei persoane care este conștientă de ele.

Prin medicina șamanică am pășit într-un spațiu sacru și de ceremonie care mi-a adus transformări vizibile în toate ariile din viața mea.

Motiv pentru care sunt atât de entuziasmată să fiu parte din echipa care face disponibilă aceasta cunoaștere pe care pe care am acumulat-o în tot acest timp acelor persoane care sunt pregătite și vor să-și “amintească” cine sunt cu adevărat.

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies