Radu Nagy

Sunt artist, muzician, compozitor, profesor si terapeut. Viata mi-a fost marcata de la inceput de doua mari impulsuri: cel artistic si cel spiritual.

Pentru a putea ajunge la maiestria artistica, este nevoie de mult timp, perseverenta si viziune, La fel progresul spiritual respecta aceleasi legi si necesita credinta, focus si constanta.

 Pe masura ce am crescut, pasind pe scena vietii, am fost purtat intr-o minunata calatorie care m-a condus in Statele Unite, Italia si Germania, unde locuiesc in prezent. Concomitent cu activitatea mea profesionala am continuat sa ma dezvolt, invatand filozofii si tehnici precum Radiestezia, bioenergia, meditatia. Reiki, Yoga, Tai Chi si QiGong.

 Cand am cunoscut samanismul in 2009, am simtit imediat ca mi-am gasit locul! Instruit de Chris Waters si samanii Q´ero, am descoperit frumusetea acestei cai care rezona cu sufletul meu si raspundea dorului meu de a fi activ in tara si a crea o comunitate, aducandu-mi darurile.

 Parcurgand toate stadiile, de la student, asistent si profesor, in 2022 am fondat impreuna cu colegii din Echipa Scoala Medicina Energetica Inca.

In fiecare an ma intorc in tara cu entuziasm pentru cursurile de Roata medicinei si workshopurile Scolii, raspandind semintele acestei cunoasteri milenare in solul sufletesc romanesc.

 Este o mare bucurie pentru mine sa pot impartasi din toata experienta acumulata, pentru ca prin muzica si spiritualitate am invatat ca a darui este cea mai frumoasa forma de a te imbogati.

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies