Miruna Nagy

Ca si copil simteam si iubeam Frumusetea, si modul in care Sufletul meu vibra atunci cand o percepeam. La 8 ani am inceput sa cant la harpa si sa scriu povesti, urmarind aceasta Frumusete prin cuvintele si sunetele mele.

Harpa a devenit pasiunea mea si m-a dus intr-o calatorie in trei tari – Romania, Germania si Franta. In numerosi ani de studiu cu profesori renumiti, am acumulat experienta, am particpat la concursuri si am cantat pe scenele lumii. Ceea ce parea sa devina o carierea artistica, nu s-a intamplat: desi atinsesem un nivel inalt ca si harpista, mi-am dat seama cat de mult eram conditionata de vointa si ambitie, si de faptul ca aveam credinta ca “Nu sunt indeajuns”. Dupa o intreaga lupta interioara am ales sa renunt la muzica si sa reincep sa scriu.

La Berlin am studiat scenaristica, iar perceptia mea s-a schimbat treptat, eu reincepand sa vad magia vietii si multele povesti pe care le are de oferit. Pas cu pas, prin predatul harpei, muzica s-a reintors in viata mea, am inceput sa impletesc cuvantul cu sunetul in lucrul cu copiii, si sa cant din nou.

In 2009 am intrat impreuna cu Radu in Roata Medicinei din Romania. Indrumati de Chris Waters, am invatat cum sa aducem echilibrul in viata noastra, si cum sa ne armonizam si consolidam relatia. Practicile simple si poetice ale acestei Medicini, pe pamant, la foc, mi-au permis sa ma reconectez cu Natura, sa invat sa ascult – si sa realizez ca viata este Abundenta, iar noi traim intr-o Gradina magica. Mi-am recapatat increderea si am gasit un sens mai inalt – acela de a fi in serviciu.

Din 2015 predau Roata Medicinei, am fost in calatorii initiatice in Peru, unde i-am intalnit pe samanii Q´ero, care au devenit mentorii si prietenii nostri, cu care lucram de atunci, organizand si predand impreuna cursul de Munay ki si alte workshop-uri in tara.

Intre 2015 si 2018 am studiat Terapia prin Sunet cu Uschi Laar la “Institutul Harpei si al Artei Vindecarii prin Muzica” din München. Aici mi s-a deschis o dimensiune noua: am descoperit forta sunetului de a primeni, de a extinde campul energetic, inaltand vibratia si deschizand canale de comunicare cu alte lumi. Perceptia mea s-a extins, sunetul completand lucrul samanic. Am devenit terapeut prin sunet, combinand in lucrul meu practicile samanice cu sunetele sacre ale vocii, harpei, tobei si mantrele.

Pe langa lucrul pedagogic si artistic cu copiii, predau metoda ICU – Inspiring Children Universally, prin care copiii invata sa scrie, sa deseneze si sa se joace cu ochii acoperiti, activand Lumina interioara si dobandind incredere, focus, si sentimentul de conectare cu Sinele inalt.

Este bucuria si onoarea mea in a-i inspira pe oameni sa gaseasca Frumusetea din ei insisi, eliberandu-se de ceea ce le sta in cale, si creandu-si viata pe care o viseaza, in comunitate.

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies