INVITATIE LA CURSUL MUNAY KI cu SAMANII Q´ERO si ECHIPA

31.August – 3.Septembrie 2023, Hotel Hart, Predeal

Dragii nostri,

Va invitam la un eveniment care este o oportunitate de a ne alinia cu cele mai inalte frecvente spirituale, seria Initierilor samanice Munay ki impreuna cu samanii Q´ero : Don Chino, Don Pascual si Don Francisco!

In interiorul fiecarei celule, precum si in nucleul stelelor, exista o forta care este pusa in serviciul vietii si al evolutiei. De-a lungul ciclurilor, aceasta forta a generat galaxiile, sorii si planetele, impreuna cu raurile si oceanele, muntii si padurile, si toate formele de viata.

Acest Izvor nesecat al Vietii a fost cunoscut din timpuri stravechi si transmis sub forma de mituri si legende, pe care inteleptii Inca l-au absorbit direct si au invatat cum sa-l canalizeze si sa-l transmita mai departe, distiland aceasta esenta in seria de Initieri numita Munay ki. Ea inseamna “Puterea inimii” si include totalitatea activarilor energetice care trezeste potentialul uman la maxima sa manifestare.

Prin Riturile Munay ki ne acordam vibrational cu intreaga retea a Vietii si ne reluam locul ca fiinte care participa activ si constient la Creatie. Ele sunt 9 download-uri energetice in structura noastra subtila:

 • Ritul Mainilor vindecatoare – activeaza potetialul vindecator al mainilor ca antene care recepteaza si transmit energie vindecatoare
 • Ritul Kawak – deschide perceptia sprituala numita si ochiul al treilea si capacitatea de a vedea in lumea energiei
 • Ritul Benzilor de Putere si Protectie – fascicule de lumina ce sunt tesute in campul energetic pentru a ne proteja si hrani cu energia primordiala a Elementelor
 • Ritul Ayni Karpay sau Semintele Armoniei – primirea semintelor energetice ale Arhetipurilor medicinale care ne devin aliati in viata de toate zilele
 • Ritul Pampamesayok, Pastratorii Zilei – vindeca relatia cu femininul  si ne conecteaza cu lumea plantelor, altarele si locurile de putere ale Mamei Pamant
 • Ritul Altomesayok, Pastratorii Intelepciunii muntilor – vindeca relatia cu masculinul si ne conecteaza cu energia muntilor si a maestrilor spirituali
 • Ritul Kurakakullak, Pastratori ai Pamantului – ne ridica la inaltimea fiintelor stelare, gardieni ai Evolutiei planetare
 • Ritul Mosoq, Pastratorii Timpurilor – ne deschide portalul timpurilor si ne accelereaza evolutia, pregatindu-ne sa facem saltul cuantic intr-o noua era
 • Ritul Taytanchis, Ritul Creatorului – ultima treapta, momentul in care Sinele cosmic se recunoaste, reflecta si se uneste cu Sinele uman

Avem marea sansa de a primi aceste Rituri de la pastratorii lor, samanii Q´ero, urmasii Inca! Don Francisco, Don Pascual si Don Chino sunt samani Pampamesayok, care, de multe decenii duc mesajul Copiilor Soarelui in lume: acela ca suntem cu totii facuti din aceeasi materie, Lumina, si ca avem nevoie doar sa dam valurile deoparte.

Din 2015 colaboreaza cu  Echipa si se reintorc cu bucurie pe meleagurile noastre, atingand sufletele a mii de oameni prin maiestria, naturaletea si spiritul lor viu.

Teamul – Radu, Florentina, Miruna, Iulia si Monika, care este format din practicieni cu experienta de peste 10 ani, va preda in cadrul cursului elemente din Roata Medicinei, exercitii si practici care ne vor ajuta sa integram Riturile si ne vor da unelte pentru a face fata provocarilor vietii cotidiene.

Pe parcursul celor 4 zile vom face ceremonii, calatorii samanice, ofrande sacre si practici de echilibrare si armonizare.

Atunci cand ne adunam in cerc in jurul focului sacru impreuna cu samanii Q´ero, portaluri se deschid, magia se intampla si vocile Naturii ne binecuvanteaza.

Acest curs este deschis tuturor, indiferent de nivelul de pregatire, iar familiile cu copii sunt binevenite!

Locatia care ne va gazdui, Hotelul Hart, Predeal, inconjurata de paduri si muntii maiestuosi, ne asteapta cu portile deschise.

Cursul va incepe Joi la orele 15.30 si se va incheia Duminica la orele 14.

Pentru ca este o ocazie unica pe care dorim sa o impartasim cu cat mai multi, vom prelungi termenul de inscriere cu reducere Early bird pana la 1.August! Puteti beneficia de aceasta reducere impreuna cu cei dragi!

Cost participare:

 • Early bird 1650 ron pana la data de 1.August
 • 1800 ron din data de 2.August
 • Pensionari, studenti, someri: 30% reducere!
 • Copiii pana in 14 ani – participare gratuita!

Cost cazare:

 • camera dubla cu mic-dejun – 300 ron/zi
 • camera single cu mic-dejun – 250 ron/zi

Tarif cazare pentru copii:

 • copil pana in 6 ani – daca va sta in pat cu parintii, gratuitate la cazare si mic-dejun
 • copil 6-14 ani – daca va sta in pat cu parintii, 40 ron/zi

Cost masa: pranz bufet – 80 ron
cina bufet –   90 ron

Pranzul este obligatoriu, cina este optionala, dar nu poate fi servita a la carte.

Tarif masa copii:

 • pana la 6 ani – gratis
 • 6-14 ani – 50 ron/ pranz, 50 ron/ cina

Coffee break sala de curs – 25 ron/persoana pe zi (apa minerala, ceai/cafea + patiserie)

Acces gratuit la piscina, sauna, salina si sala fitness, biliard, tenis de masa!

Pentru a va rezerva locul este necesar sa achitati un avans de 500 ron, contul va va fi comunicat la inscriere.

Data limita de inscriere: 23.August, dupa aceasta data avansul se returneaza doar cu conditia gasirii unui inlocuitor.

La inscriere va rugam sa specificati optiunile de cazare si masa – cu carne, vegetarian sau vegan, si daca doriti pensiune completa sau doar pranz.

Persoane de contact: Miruna Nagy, mirunagy@hotmail.com; 0771 637 257

Radu Nagy, radunagy@hotmail.com; 0771 637 257

SESIUNI INDIVIDUALE

Asa cum ne-am obisnuit, pe durata cursului, seara, dupa ceremonie, samanii vor efectua terapii. Acestea sunt destinate, cu prioritate, participantilor care vin din alte localitati decat Bucuresti si Sibiu.

Cost terapie: 110 USD

Persoana de contact: Miruna Nagy, mirunagy@hotmail.com; 0771 637 257

In centrele noastre de la Bucuresti si Sibiu samanii vor oferi de asemenea sesiuni individuale in perioada 21.August – 14.Septembrie.

Cost terapie: 110 USD

Persoane de contact Bucuresti:

Florentina Popovici – florentina.popovici.1970@gmail.com;  0740 114 488

Monika Puiu – monika.puiu@wayra-astrae.ro; 0722 538 310

Sibiu:  Iulia Barbu – iulia.talvan@gmail.com; 0748 206 099

Va asteptam cu bucurie! Echipa & Samanii Q´ero

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies