Practici si Initieri Samanice Q´ERO
cu Don Pascual Apaza Flores

Cand se vorbeste despre samanii Q´ero, se face referinta la ultimii reprezentanti ai traditiei Inca. Aceasta comunitate restransa sunt descendentii samanilor ce au purtat cunoasterea si mestesugul lor in arta vindecarii in zonele inalte ale Anzilor, custodiind si pastrand nealterata o traditie milenara.

Astfel cunoasterea Q´ero a parut ca dispare in negura timpurilor, la fel ca si alte culturi precum cea azteca sau mayasa. Dar in realitate ea a intrat in gestatie, asteptand maturizarea timpurilor pentru a renaste, impartasind din bogatia si frumusetea care o caracterizeaza.

Practicile, intierile si ceremoniile Q´ero aduc impreuna dulceata Pamantului, limpezimea apelor, stralucirea Soarelui si forta Spiritului. Izvorand din uniunea cu Elementele, ele trezesc potentialul omului, aducandu-l in armonie, impletind intr-o tesatura vie metode de vindecare, ceremonii, ofrande si rituri de initiere.

Va invitam sa ne scufundam pentru cateva zile in sufletul nostru si in sanul Naturii, amintindu-ne ca miracolele exista atunci cand pasim pe o cale a transformarii prin frumusete.

In aceste zile vom invata tehnici de vindecare si curatare, vom primi Ritul Mainilor vindecatoare, al Benzilor de Putere si al Semintelor Armoniei. De asemenea vom face exercitii de respiratie si meditatii, iar seara vom sta in jurul focului in ceremonie.

Don Pascual ne va dezvalui arta samanului de a construi un Despacho – ofranda ce aduce armonie in toate lumile.

Cursul va fi tradus in limba romana si va fi sustinut impreuna cu membrii Teamului Scoala Medicina Samanica.

Don Pascual este un reprezentant ales al traditiei Q´ero. A primit de timpuriu botezul focului si pecetea samanului, fiind fulgerat de traznet – semn ca a fost ales de catre munti sa-si ia locul in linia vindecatorilor. Salvat de catre cel ce avea sa-i devina maestru, a cunoscut tainele strabunilor, devenind la randul sau vindecator, mentor si ambassador la acestei Medicini.

Puterea sa este egalata doar de entuziasmul sau molipsitor, bucuria de viata si simplitatea unui adevarat copil al Soarelui.

Echipa care va va acompania – Radu si Miruna Nagy, Florentina Popovici, Monika Puiu si Iulia Barbu – sunt samani cu experienta de 14 ani, activi in comunitate. Ei lucreaza ca si terapeuti, predau Roata Medicinei, cursul de Munay ki si diverse alte wokshopuri, si, din 2015, organizeaza evenimente si calatorii initiatice impreuna cu samanii Q´ero. In procesul de predare fiecare isi face vocea auzita, aducandu-si darul si modul sau unic in care a integrat aceasta cale, iar pasiunea lor este sa creeze punti intre aceasta Medicina vindecatoare si inimile cat mai multor oameni.

Cursul este deschis tuturor, indiferent de experienta si pregatire in domeniul samanic.

Datele cursului: Vineri, 25 Noiembrie, ora 15.30 – Duminica, 27 Noiembrie, ora 13.30.

Costul: 1200 ron / 900 ron – pensionari, studenti si someri / gratis pentru copii sub 14 ani

Locatia: Mistral Resort, Moeciu de Sus – www.mistralresort.ro

Costuri cazare: camera single – 165 ron / camera dubla – 185 ron
micul-dejun inclus / pranz – 60 ron / cina – 60 ron

Pentru inscrieri Moeciu curs: mirunagy@hotmail.com; 0771 637 257

Pentru rezervarea locului va rugam sa achitati un avans de 400 ron in contul:

Laika Spirit SRL RO97BTRLRONCRT0460977801

Cu mentiunea: “Curs Practici si Intieri Q´ero cu Don Pascual”

Inscrierile se inchid in data de 15 Noiembrie. Din aceasta data avansul este rambursabil doar cu gasirea unui inlocuitor.

SESIUNI DE VINDECARE:

Pe toata durata sederii sale in Romania, Don Pascual va oferi sesiuni de vindecare care vor avea loc la Moeciu, Bucuresti si Sibiu.

Pentru inscrieri Bucuresti: florentina.popovici.1970@gmail.com; 0740 114 488

monika.puiu@wayra-astrae.ro; 0722 538 310

Pentru inscrieri Sibiu: iulia.talvan@gmail.com;

Pentru inscrieri Moeciu: mirunagy@hotmail.com; 0771 637 257

Va asteptam cu drag,

Don Pascual & Echipa

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies