Serile de Initiere Samanica

Odata cu venirea Primaverii, ne bucuram de renasterea intregii Naturi: totul inverzeste si inmugureste, ghioceii si violetele rasar din pamantul reavan care incepe sa se incalzeasca sub atingerea blanda a razelor soarelui, copacii imbraca straie in culori delicate si parfumate, iar pasarelele reincep sa-si cante Bucuria. Este victoria Vietii si Luminii asupra incremenirii din timpul iernii.

Si noi, fiintele umane, ne reinnoim in aceasta perioada si acesta este cel mai bun moment sa facem curatenia de primavara si sa plantam Seminte de Lumina in solul Sufletelor noastre! Inainte de sarbatoarea Floriilor si Pastilor, intram in interior pentru a ne aduce in echilibru si armonie, privindu-ne viata si onorand-o, si chemand o noua Viziune.

Va invitam la Prima Seara de Initiere samanica din acest an, unde vom parcurge impreuna o Calatorie magica, in care ne deschidem larg portile Inimii, ne eliberam de orice fel de balast – si ne transformam in agricultori ai Sufletului, precum strabunii nostri care plantau seminte hranitoare in glie.

In aceasta Seara ne propunem urmatoarele practici:

–  Construim impreuna, fiecare in caminul sau, un Altar al Primaverii

–  Facem cunostiinta cu Arhetipurile din aceasta traditie – Sarpele, Jaguarul, Coölibriul si Vulturul – prin prisma anotimpurilior si a Renasterii, si modul in care ele ne ajuta sa ne reinnoim

–  Cream impreuna un Sandpainting, un desen pe pamant, care sa oglindeasca cele 3 Lumi, prin care ne eliberam de ceea ce este greu, onoram Viata si chemam o Viziune noua

–  Ne conectam si aprofundam Arhetipul Sarpelui, ascultand legenda Sarpelui-Curcubeu, marele Creator al lumii

–  Apoi, pe sunetele harpei si ale violoncelului, cream impreuna Ceremonia plantarii Semintelor Noului in pamant, venind la final la foc.

Pentru aceasta Seara vom avea nevoie de:
–  o panza/textila frumoasa pentru altar, obiecte sacre sau de insemnatate, flori, elemente din Natura
–  o lumanare
–  o tavita din plastic sau aluminiu, cu pamant in interior
–  seminte de flori
–  apa

Miruna si Radu Nagy sunt muzicieni, pedagogi si creatori cu activitate de mai multe decenii. Formati de Chris Waters si samanii Q´ero, sunt membri activi ai comunitatii samanice, predand din 2015 workshopuri, cursul de Roata Medicinei si oferind sesiuni de vindecare. In munca lor imbina frumusetea si misterul artei cu profunzimea si forta transformatoare a proceselor energetice spirituale.

Seara de Initiere va avea loc online Luni, 3.Aprilie, intre orele 19 si 21
Costul: 85 ron
Inscriere: prin raspuns direct la scrisoarea noastra sau e-mail la medicinaenergeticainca@gmail.com

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies