Sudul de Recuperare Roata Copiilor

Roata Medicinei a Copiilor s-a lansat cu modulul Sudului cu toata forta, creand un Cerc de stelute magice, Copiii, care si-au stralucit Lumina in mod individual si impreuna, intr-o retea stralucitoare a bucuriei si prieteniei.

Intr-un spatiu verde, linistit si generos, utilat cu loc de joaca, ne-am conectat cu Natura, bucurandu-ne de razele Soarelui de primavara si primii ghiocei rasariti, si am imbinat dansul, desenul si joaca cu uneltele de lucru energetic ale traditiei Inca.

In ceremonie, am primit seminte magice de Lumina sub forma Sarpelui, Jaguarului, Colibriului si Vulturului, Arhetipurile din aceasta traditie, cu care ne imprietenim si invatam sa colaboram, pentru a ne implini visele si a trai o viata in pace si bucurie.

Modul in care copiii au rezonat la nivel sufletesc cu lucrul facut si conexiunea magica ce s-a creat intre ei, ne-a uimit si bucurat!

Din acest motiv dorim sa tinem portile Rotii deschise si pentru alti copii care doresc sa ni se alature – si oferim un Sud de Recuperare prin care pot invata uneltele Sudului, pasind in Roata de la modulul Vest.
Aceasta este ultima opotunitate de a pasi in Roata Copiilor in 2023!

La Sudul de Recuperare copiii vor invata sa deschida Spatiul Sacru, sa construiasca un Sandpainting afara, isi vor crea o Mesa, legatura medicinala a Samanului, vor face cunostiinta cu Arhetipurile si vor primi, in ceremonie, Riturile de initiere.

Cursul va avea loc Sambata, 22.Aprilie 2023, intre orele 14.30 si 19.30, la Mansarda Soarelui, str. Popa Soare, nr. 38.
Costul: 250 ron

Materiale necesare:
-3 pietre, din Natura sau cumparate, care sa ii cheme
-o invelitoare de Mesa – poate fi o textila sau panza frumoasa, cu insemnatate pentru ei
-un snur pentru a lega Mesa
-creioane si carioci colorate, un jurnal

Inscrieri: mirunagy@hotmail.com; 0771 637 257
Pentru detalii despre datele celorlalte 3 module ale Rotii, preturi si cazare, vizitati pagina: Roata Medicinei pentru Copii

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies