Monika PUIU

În momentul în care începi procesul de dezvoltare personală și dorești să îți crești vibrația sufletului, mai devreme sau mai târziu vei ajunge să lucrezi foarte mult energetic. De-a lungul timpului am învățat multe practici datorită pregătirii mele în Astrologie Karmică.

În 2012 am cunoscut-o pe Chris Waters în Anglia și mai apoi i-am întâlnit și pe membrii echipei ei în România, iar anul următor am început inițierea în ”Spirit of the Inca” și mai mulți ani la rând am studiat la Școala de Medicină Șamanică și am reușit să mă conectez cu pământul și cu oamenii din Peru. În urma practicilor îndelungate am reușit să evoluez foarte mult în acest domeniu, astfel încât am început să ajut și alți oameni să se dezvolte.

Încă din 2018 practic Terapii și Ceremonii Șamanice online, dar și în cadrul centrului de dezvoltare personală și terapii alternative Wayra Astrae (București).

Pasiunea mea este să creez o aliniere perfectă între viața de zi cu zi, plină de responsabilități și îndatoriri și frumoasa lume interioară și să ajut oamenii să devină conștienți de tot ce există in jurul lor aducând echilibru și libertate în călătoria sufletului lor.

Terapeut Șamanic, Astrologie Experențială și Life Coach

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies