Sudul de Recuperare Roata Medicinei

Dragii nostri, Roata Medicinei 2023 si-a inceput calatoria! Odata cu venirea primaverii, retrezirea la viata a Naturii si aparitia primilor ghiocei, ne-am scufundat in solul Sufletului pentru a iesi la lumina cu o noua viziune despre noi si viata.

S-a creat un grup minunat, o clasa cu oameni deschisi, receptivi si dispusi sa lucreze cu curaj si autenticitate, aratandu-si vulnerabilitatea si maretia!

Daca doriti sa va alaturati noua, am organizat un Sud de recuperare la inceputul lunii Aprilie. Aceasta este poarta pe care o tinem deschisa pentru cei care nu au avut posibilitatea sa participe la primul modul, dar simt chemarea sa parcurga Calea Samanului!

Pe parcursul celor 2 zile, 1.-2.Aprilie, vom invata tehnicile de baza din cadrul modulului Sud, ne vom construi Mesa si vom primi primele initieri care ne vor activa campul energetic luminos, si ne vor da unelte de protectie si lucru personal de vindecare. De asemenea vom invata sa lucram cu elementul Pamant si vom pasi in Ceremonia Focului.

Aceasta este ultima ocazie de a participa la cursul Roata Medicinei 2023 cu Echipa Scolii Medicina Energetica Inca!

In acest weekend veti fi condusi de catre Florentina Popovici, membra a Teamului, care sustine workshopuri, organizeaza calatorii initiatice si ofera sesiuni de vindecare de peste 10 ani.

Cursul se desfasoara pe 1-2 Aprilie 2023, in Bucuresti, la Mansarda Soarelui din Popa Soare 38 Intrarea este in spatele casei, la etaj.
Incepem la ora 10, asa ca va asteptam cu cateva minute mai devreme, pentru a savura impreuna un ceai, sau o cafea. Vom lua pranzul in jurul orei 13, de aceea va puteti aduce un pachetel, sau putem comanda, intr-una dintre pauze.

 

Ne propunem sa finalizam in jurul orei 18.30, permitand insa timpului sa se contracte sau sa se dilate, functie de energia grupului si profunzimea proceselor.

Colegii care vin la Roata Mica, vor finaliza duminica, in jurul pranzului, iar colegii care participa la Roata Mare, vor incheia cursul in jurul orei 18.30.
Sa va imbracati comod si sa va aduceti incaltaminte de interior, pentru a pastra spatiul de lucru curat, intrucat vom lucra si intinsi pe saltelute.

Cost modul Sud de recuperare: 750 lei pentru studentii noi si 600 lei pentru cei care repeta cursul – ROATA MICA

Cost modul Sud de recuperare: 950 lei pentru studentii noi si 750 lei pentru cei care repeta cursul – ROATA MARE

Pentru colegii care vin pentru intaia oara, cateva informatii in legatura cu ceea ce este necesar sa aduceti cu voi la curs:

– TREI PIETRE, pe care sa le alegeti cu inima si intuitia. Aceste trei pietre, impreuna cu celelalte pe care le veti adauga la fiecare modul, vor constitui Mesa voastra, altarul, oglinda si instrumentul personal, de lucru. Ele se vor transforma, de-a lungul muncii alchimice pe care o veti depune, in Kuias, pietre medicinale ce vor contine vindecarea si medicina voastra.
Lasati-le sa va vorbeasca si sa simtiti chemarea lor de a lucra cu voi. Le puteti gasi in orice loc, in magazine, precum si in natura – rauri, paduri, pe malul marii.

– INVELITOARE DE MESA de obicei folosim doua bucati textile, una cam de marimea unei batiste, care reprezinta invelitoarea interna, iar cea de-a doua cam de marimea unui batic, care reprezinta invelitoarea externa. La fel ca si pietrele, aceste invelitori trebuie sa aiba o incarcatura si o valoare pentru voi. Ele pot fi inspirate din modelele traditionale romanesti, sau orice alta bucata de stofa pe care o simtiti „curata” si compatibila cu acest lucru sacru. O sa observati ca majoritatea cursantilor au mese din textile peruane, pe care le-am cumparat ori de la magazinul cursului, ori direct de la samani.

– ZORNAITOAREA, care va va fi de folos la deschiderea Spatiului Sacru. Modelul nu conteaza, important este ca sunetul ei sa va ridice vibratia din cotidianul obisnuit, in ceremonial si sacru.

– PENDUL un instrument sensibil la vibratiile energiilor, care va va acompania pe toata durata cursului.

Daca doriti sa prindeti aceasta ultima ocazie de a participa la Cursul Rotii Medicinei din acest an, nu ezitati sa va incrieti la “Sudul de Recuperare”. apasând butonul de mai jos!

Pentru  informatii suplimentare ne puteti contacta pe email florentina.popovici.1970@gmail.com sau la telefon 0740 114 488.

Va asteptam cu mare drag, Echipa Scolii de Medicina Energetica Inca.

Pentru detalii despre datele celorlalte 3 module ale Rotii, preturi si cazare, vizitati pagina: Roata Medicinei

Cursuri

Roata Medicinei

Roata Medicinei pentru Copii

Managementul Stresului

Soul Merge

Evenimente

Munay ki

Nasterea Noii Fiinte de Lumina

Intalniri de Lucru

Intoarcere in Gradina Magica

Calatorie in Peru

Informatii

Despre noi

Blog

Terapii

Parteneri

Contact

Politica de confidentialitate

Cookies